divendres, 30 de desembre del 2011

la meva primera nit del tió fora de casa













Com diu l'Helena, un sopar hispano colombià. Ella és d'allà. Els nois treballen com a joves cooperants a l'Agència Espanyola de Cooperació y Desenvolupament. El menú estava format per una graellada de peix i marisc, una amanideta de mango, truita de patates i ceba amb pernil salat i formatge (invent de l'Eduardo), i tiramissú de postres. Deu ser el postres més car del món, segons comenta l'Isidro..El temps de trobar els ingredients, el preu d'aquests i preparar-lo, jejeje.

Vem acabar fins la matinada jugant a jocs de taula. El de les fotos és el de les pelis en mímica. A la que surto amb l'Helena hi veureu un mapa mundi al revés, català....L'Isidro és el que està amb el portàtil, "skypant" amb la seva noia Maputo-Madrid. Us deixo alguna imatge de quan ja sortia el sol. I la de dos fantasmes passejant pel mig del carrer. La fotografia de la Vila Algarve, és d'un edifici que hi ha de camí a casa meva. Restaurada seria una meravella. Però té u passat fosc. Era una presó a l'època colonial. Bonica per fora i lletja per dins, sobretot als soterranis, plens de sales de tortura...Crec que seria un bon lloc per a un museu d'història recent. Com sempre el blog fa el que vol amb l'ordre de les fotografies...;-)

El dinar de nadal el vaig passar amb una miga i la seva family. El menú era portuguès. Gall d'indi, bacallà...

Espero que tots i totes passessiu un tió fantàstic envoltats dels vostres. M'hagués agradat estar per allà (excepte pel fred!). Aquí la veritat que el clima no ajuda a sentir el nadal.....Muitos beijinhos a tothom i una abraçada ben gran. I sobretot els millors desitjos pel 2012!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada